wie zijn wij

performance factory

wie zijn wij

wie zijn wij

derks&gosen geeft meer waarde aan het sociaal domein door het maatschappelijk rendement van sport, bewegen en vitaliteit te vergroten

wat wij doen

 • Wij werken van uit onze passie om een bijdrage te leveren aan een gezonde en vitale maatschappij
 • Wij leveren! : afspraak is afspraak
 • Wij gaan op zoek naar oplossingen die werken: haalbaar en duurzaam
 • Wij durven te prikkelen en te confronteren
 • Wij verbinden en werken samen
 • Wij maken onszelf overbodig. Onze kennis brengen we in en verankeren die bij de opdrachtgever

wij doen dit door de volgende rollen te vervullen

 • Kwartiermaker
 • Interim manager
 • Proces manager
 • Project manager
 • Adviseur

Eelco Derks en Mirjam Gosen zijn de oprichters van derks&gosen. Maar wij werken niet alleen. Indien nodig en gewenst zetten we, vanuit ons netwerk, expertise in om een project integraal uit te voeren en de juiste kwaliteit te leveren. 

 

eelco derks

Ik ben gek van sport, sport graag en zet mij vol passie in als het gaat over de maatschappelijke inzet van sport. Als ex-basketbal professional heb ik in mijn jongere jaren mijn fysieke en mentale grenzen opgezocht en regelmatig verlegd. Nu daag ik graag maatschappelijke organisaties uit om hun grenzen op te zoeken en te verleggen als het gaat om de inzet van sport. Het maken van cross-overs binnen het sociaal domein zijn hierin een specialiteit.

Met het inzetten van mij krijgt u een bevlogen, betrokken, uitgesproken en doelgerichte opdrachtnemer. Iemand die volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de sport op beleids-, exploitatie- en accommodatieniveau.

Contact: eelco@derksengosen.nl - 0657799271

mirjam gosen

Ik help opdrachtgevers graag bij vraagstukken waar partijen met verschillende belangen betrokken zijn. Vanuit een integrale aanpak zoeken naar het gezamenlijk belang en naar oplossingen die werken. Waarbij je soms ook moet uitleggen waarom niet iedereen krijgt wat hij of zij hebben wil. Ik ga voor duidelijkheid en transparantie.

Ik hou van buiten de kaders denken en van uitdagingen. “Dat hebben we al zo vaak geprobeerd en het werkt toch niet” daagt mij juist uit om te zoeken naar wegen om het toch voor elkaar te krijgen. Door in gesprek te gaan met alle partijen en de verbinding te maken. Dan blijkt vaak dat de intentie er wel is en dan kun je met elkaar gaan bouwen. Bouwen aan een voorziening, een programma om sport in te zetten als middel of wat dan ook. Ik ben gemotiveerd om de klus te klaren!

Contact: mirjam@derksengosen.nl - 06-53651565  

 


omschrijving

De rol van directeur is ingevuld in een tussenfase tussen het oude management en de nog te werven nieuwe directeur.

Sportbedrijf Lelystad zit in een verandertraject. De organisatie moet zich van een oudsher beheerorganisatie gaan veranderen naar een innovatieve en flexibele exploitatie organisatie. Een expert op het gebied van sport & bewegen in de regio Flevoland. De eerste aanzet hiervoor is naast het managen van de dagelijkse organisatie door ons gegeven.

managen 
Het managen van de dagelijkse organisatie.

advies 
Het adviseren over de doorontwikkeling van de organisatie.

nieuwe exploitatie Ideeën
Het bedenken van nieuwe exploitatie Ideeën voor de verschillende accommodaties.

derks&gosen —


“sportief adviesbureau
voor het sociaal domein”

eelco@derksengosen.nl
+316 577 992 71

mirjam@derksengosen.nl
+316 536 515 65

webdesign and development by behind the arc